Over ons


Het Art as Money Festival is een initiatief van beeldend kunstenaar Dadara, onder andere bekend van zijn Exchanghibition Bank en Total in Support, zakelijk adviesbureau voor de creatieve sector. Vanuit verschillende invalshoeken houden zij zich beide bezig met de verhoudingen tussen kunst en geld. Zij delen een visie over de culturele sector en haar relatie tot de maatschappij en de economie. Dadara met vooral artistieke overwegingen, Total in Support vanuit meer zakelijk perspectief.

Deze mix, in combinatie met een gedeelde liefde en passie voor kunst en creatie, heeft geleid tot het idee voor het Art as Money Festival. Inspiratie, educatie en creatie voeren de boventoon in een geheel van sprekers, workshops en artiesten die samen met het publiek de strijd aangaan met een tijd waarin het niemand komt aanwaaien. Mouwen opstropen, schouders eronder en op naar een bloemrijke toekomst voor kunst, cultuur en creatie!

Total in Support

Zakelijke ondersteuning voor de creatieve industrie. Creëren, scheppen, groeien; het gaat beter als jij je alleen maar hoeft te concentreren op de creatieve aspecten van je werk. Voor de zakelijke aspecten kun je terecht bij Total in Support, sinds 1995 het zakelijke adviesbureau voor de culturele en creatieve sector in Nederland, gevestigd in de prachtige Beurs van Berlage, hartje Amsterdam. Ontdek  meer over Total in Support op onze website.

 

Dadara

Kunstenaar bekend geworden begin jaren negentig door zijn flyer- en platenhoesontwerpen voor de toen net opkomende electronische dance scene. Op het moment is Dadara behalve kunstenaar ook bankdirecteur en wel van de Exchanghibition Bank (Het daarbij behorende Art as Money blog is de inspiratie geweest voor dit festival) Daarvoor was hij hoofd van de Department of Dreamland Security bij Checkpoint Dreamyourtopia – een grensovergang om je eigen dromen te bereiken die eind 2009 vernietigd is in een oud zwembad in Berlijn.


[contact-form-7 404 "Not Found"]